Opstellingen van het Verlangen

 

In een veld wat we als mensen samen maken, zijn we steeds voor en met de ander aanwezig vanuit een gezamenlijke energie. Hierin is er spiegelwerking, die zich via de ander laat zien, zodat we steeds weer onze eigen patronen gaan ontmoeten, totdat we deze doorzien en vanuit daar in vrijheid kunnen kiezen om opnieuw richting te geven. Veel en vaak zitten we nog gevangen in patronen die onbewust of te beladen zijn om aan te willen kijken. Door middel van opstellingen is er de mogelijkheid om daar vanuit een gezamenlijk ‘wetend’ veld (morfogenetisch veld) naar te kijken en patronen die in jezelf en/of in je familielijn liggen zich te laten ontrollen en er zo los te komen van deze patronen en tot nieuwe evenwicht te komen. Niet alleen voor de persoon waarvoor de opstelling neergezet wordt is dit reinigend en spiegelend, maar ook voor de representanten en de aanwezigen. Allen zijn we deel van zelfde soorten verstrikkingen, angsten en vastgezette overtuigingen.

Ben je bereidt jezelf tegemoet te treden, jezelf te ontvangen en ja te zeggen tegen dat wat je herkent in de ander/ in jezelf, waarin herkenning je brengt bij je eigen patronen?

Gewaarzijn, willen ervaren wat er is, in voelen, denken en anderszins. Open te zijn voor dat wat zich wil laten zien, met alle stevigheid, alle onzekerheid, alle woorden en alle stilte.

Jouw ruimte in jou bepaalt wat gezien wil worden.

Aankijken wat er is: van ontkennen naar onderkennen, van on(der)bewust naar bewust, van buiten je plaatsen naar eigenaarschap, van verstarring naar open vibreren(uittrillen). Ruimte geven aan je innerlijke stroom vanuit de diepste lagen van je zijn (sensorisch).

Waar:Onzelievevrouwestraat 114, 4735 AG Zegge (5,4 km van station Roosendaal)
Deelname:
Maximaal aantal deelnemers 12, we werken graag met een vaste groep in deze 4 bijeenkomsten.
Opgave: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor vragen kun je bellen met:

Antonius, www.wat-er-is.nl (06-41033320) voor inhoudelijke vragen

 en Rita, www.ritahausherr.nl (06-40355441) voor aanmeldingen en praktische vragen