Hulp krijgen, wil je dat?

De mens groeit door zijn ervaringen. Steeds beter leer je of kun je gaan leren keuzes te maken, omdat jij weet of op zoek bent naar wat goed voor jou is. Vaak lijken ingewikkelde problemen deze keuzes in de weg te staan. Ingewikkeld is hier letterlijk bedoeld. Door elkaar gevlochten angsten, problemen en gedachtes die je in passiviteit lijken vast te houden of je steeds dezelfde keuzes laten maken (loops). Het lijkt erop dat ze je vast houden in ongewenste situaties waarin je geen uitweg hebt en waarin je niet meer de helderheid hebt om te kiezen. Iedereen heeft zijn eigen keuzes te maken maar kan daar soms wel hulp bij gebruiken.

Hulp van iemand die je begeleidt, jou meer in contact te brengt met je innerlijk, jou bij je eigen keuzes te begeleiden. Dit houdt in; jouw gedachten op een rijtje helpen te zetten en je er vanuit een afstandje naar te laten kijken, je te laten ervaren waar je nu staat en welke keuzes daar bij horen. Hulp door je in de spiegel te laten kijken en in het moment te laten beleven, je eigen kracht en liefde(rijkdom) te laten herontdekken, je te steunen bij het bewust worden van wat nu is met als doel je meer evenwicht en vrede in jezelf te vinden. Hulp bestaat eruit de ontmoeting jezelf aan te gaan; jezelf te horen uiten, jezelf te verwoorden, te mogen voelen wat er nu is, ook fysiek, en te stoppen met jezelf te verstoppen. Verbinden met waar je nu staat, wat je echt wilt, zelf opnieuw eigenaar te worden van je leven. Dit door middel van situaties te versimpelen en je bewust te worden hoe jouw manier van in het leven staan er uit ziet. Kortom jezelf in het nu ervaren. Hierbij wil ik je liefdevol begeleiden om de verbinding tussen je denken(hoofd), voelen(hart) en je fysiek te maken. Door middel van ademen (leven), aanraken (massage), en praten (verstand en gevoel samen brengen tot één) en ervaren (ge-waar-zijn). Kortom werken met energie.

Met 2 benen op deze aarde; nuchter, duidelijk en direct zet ik mijn kwaliteiten in om jouw eigen helend vermogen naar boven te halen. Alle wijsheid en kennis is in jezelf aanwezig. Hierdoor komt er verandering in jouw leven en ontstaat er meer ‘heel’ zijn. Ik wil hierbij ondersteunen, of ik dat mag is de vraag. Het boek ‘Een Cursus in Wonderen’ is voor mij een grote inspiratiebron. Verder is het werk van Franz Ruppert, ‘Opstelling van het Verlangen’ een gereedschap waar ik mij diep in herken. Daarnaast is er ‘the Work’ van Byron Katie. Verder werk ik met massage, ademhaling en andere ondersteunende  werkvormen.  Mijn werkervaringen  liggen in de  (alternatieve) hulpverlening en het onderwijs (individuele ondersteuning) .

Verder werk ik met jongeren om ze te helpen als ze moeite hebben met de planning, aanpak van huiswerk en/of kennisachterstanden hebben opgelopen. Ik noem dit deel ‘leren leren’. Hierbij hoort ook het verantwoordelijkheid leren nemen voor hun eigen keuzes en het laten inzien van de consequenties van die keuzes binnen hun onderwijs.

Praktijk voor Bewust-Zijn en Heel-Wording
‘Wat-er-is’

Wil je weten wie ik ben en wil je er achter komen wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op.
Kosten bedragen € 40,= per uur (voor coaching trajecten gelden ander tarieven) En… als je het niet kunt betalen dan ben je toch welkomAntonius Liket
06-41033320
Onzelievevrouwestraat 114
4735ag Zegge (Rucphen)
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.wat-er-is.nl
Technieken en trajecten welke ik specifiek in kan zetten zijn:

‘Opstelling van het Verlangen’
Individueel of in een groep gaan we samen vanuit jouw wens/verlangen op zoek naar wat je terughoudt om ten volle je heelheid te leven.

‘The Work’ van Byron Katie
Samen bevragen we je overtuigingen om zo daar doorheen te leren kijken en voelen, waardoor deze zich vanzelf los kunnen laten als jij dat wilt.

Attitudinal Healing
Groepswerk welke zijn basis vindt in 'Een Cursus in Wonderen'.


Ademwerk, Meditatie, Reading en ‘Osho Tarot’ zijn andere mogelijkheden bij individuele begeleidingstrajecten.

Verder houd ik je op de hoogte van groepsactiviteiten. Zie hiervoor de agenda op de website
www.wat-er-is.nl